Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)
Gercek orada tum cıplaklıgıyla duruyor. Sırtımı donuyorum ama beni terk etmiyor. Zeynep, Ege’nin bir kasabasında annesiyle birlikte yasayıp mutlu bir gelecegin hayalini kuran genc ve guzel bir kadındır. Hayatı kucuk beklentiler ve masum isteklerle akıp giderken, en yakınlarından biri, gorup gorebilecegi en buyuk acılardan birini yasatır ona. Zeynep, gunlerini kÂbuslara hapseden bir karabasandan kacıp yeni bir hayat ozlemiyle Istanbul’a gider, fakat hayat onu burada da zorlu sınavlardan gecirmeye devam edecektir: cinayet, hapislik, kayıp bir oglu bulma mucadelesiyle gecen yıllar… kesisen hayatlar, ayrılan yollar, zorlu secimler…
Hayalini Arayan Kadın, bir arayısın ve mucadelenin romanıdır… Bir kadının once kotulukle, sonra kendisiyle savasımı… koyu bir karanlıktan cıkıp dunyaya uyanısı…
“Hayatta problemler hep pusudadır. Bu problemler zayıf dustugumuzde domino tası gibi ardı ardına uzerimize coker. Fakat sevincler ve mutluluklar oyle degildir, onları biz emekle kazanır, adeta surukleyerek sıraya dizeriz.”
Kitap Adı: Hayalini Arayan Kadın Yazar: Mirza Tazegul Yayınevi: Libros Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059151276