Betul hayatının en masum yıllarında genc bir kızken yemin etmişti. İlerleyen zamanlarda bu yeminini tutabilecek mi? Betul icin hayat kolay başlamadı. Ama hayatının ona bir surprizi vardı. Bu surpriz karşısında ilk defa kendisi icin bir umut ekti!“Ben sadece hayatıma umut ekmiştim. O umudu da benden habersiz aldılar. Bana sormadan gunluğume baktılar. Umudumda gitti. Umudumu sormadan alan da! Geriye ne kaldı!..”
Serhat cocukken annesini kaybetmişti. Annesini kaybetme sebebini kendince biliyordu. İnandığı bu gercekten ileride eşini koruyacağına yemin etmişti. Peki bu yeminini tutabilecek mi? Hayat ona da hic ummadığı bir zamanda surpriz yaptı. Annesinin ona bir melek yolladığına inandı. Bu melek icin umut ekti. “Her insan, bir gun, bir yureğe UMUT EKER! Umudun filizlenmesi icin bol miktarda sevgi, saygı, guven, emek ve sabır gereklidir…” (Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Umut Ektim Yazar: Tuğba Cuez Gundoğan Yayınevi: Sokak Kitapları Yayınları Ebat: 13,5x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786051488998