“Vucudum guneşe doğru bukulen bir cicek misali gonulsuzce ona yaslanınca ic cektim verdiği zevkle... Beni kendisine sımsıkı bastırdı. Boynumun kokusunu icine cekti. Kalp atışlarımın kukreyip hızlanmasını hissettim. Oyuncağıydım onun; enerjisi icimde dolaşıyordu. Sırtımdaki gorunmez anahtarı cevirdi ve zevk, icimde kaynayıp cark gibi dondu. Tık... Tık... Tık…”

Evie, Reed ve arkadaşları, bir yanda Brennus’un diğer yanda Tau ve Xavier’ın ordularından gizlenmekteydi. Ancak cok kadim ve kotucul bir ruhun uzun zamandır Evie ile karşılaşacağı Ânı beklediğinden habersizlerdi. Evie’nin unutulmuş anılarından gelen bu eski duşman, hem Evie’nin karanlık gecmişinin kapılarını ardına kadar acacak hem de cennet ve Sheol arasındaki en buyuk savaşı başlatacaktı.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Kefaret-Onguru Serisi 5.Kitap Yazar: Amy A. Bartol Yayına Hazırlayan: Tuğce Nida Sevin Cevirmen: Merve Ozcan Kapak Tasarımı: Aslıhan Kopuz Yayın Yonetmeni: Tuğce Nida Sevin Yayınevi: Yabancı Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 20 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Orijinal Adı: Iniquity Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786059585651