Bu kitap, paha bicilmez altın/ zumrut karışımı bir kolye değerindedir. “Zincir” demedim. Zincir, zalimin zulmunun simgesidir. Nasıl “zincir” diyebilirim ki? Yıllardır o zinciri kırmaya/ parcalamaya calışanların arasındayım.
Sozu uzatmaya hic gerek yok. Bu kitap, “gerici/ yobaz/ baskıcı iktidarları”, nasıl mağlup ettiğimin apacık bir kanıtıdır. Sapına kadar “devrimci bir oğretmenin, yetiştirip ulkeye armağan ettiği oğrencileri tarafından oluşturulan bir mahkemede yargılanarak aklandığının dupduru bir aynasıdır.
Bu kitap, cağcıl eğitimin, gercek Aleviliğin katıksız/ abartısız bir betimlemesidir.
Evet bu kitap, birden cok zaman dilimi icinde gerici iktidarlarla olan bir catışmanın/bir hesaplaşmanın oykusudur. Haksızın, zalimin, işkencecinin, yobazın ipliğini pazara cıkarma cabasıdır. Carpık eğitimin, terazisi bozuk yargının, kor inancın, emeğe duşmanlığın “yazın dili”yle bir acımlamasıdır. Kimi vampirlerce gencliğin kanının nasıl emildiğinin bir resmidir. Diyarbakır zindanlarında yaşamları zehrolan genc fidanların gercek romanıdır. Ses getireceğine yurekten inanıyorum…
En iyi “eleştirmen”in, “okur” olduğuna inanırım ben.
Sozu, “okur” a bırakıp aradan cekiliyorum.
- Fehmi Salık-
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bu İmza Tanrı'nın Değil-Amedli F'nin Seruveni Yazar: Fehmi Salık Yayınevi: Dorlion Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052493366