Siyah beyaz, uzaktan kumandasız, uzeri dantel ortulu bir televizyonda Eurovision şarkı yarışması seyretmiş, sectiğiniz şarkılardan "karışık kaset"ler doldurtmuşsanız, Omer Seyfettin, Kemalettin Tuğcu okumuş, Goksel Arsoy'lu, Belgin Doruk'lu, Munir Ozkul'lu, Adile Naşit'li Yeşilcam filmleri biterken Son yazısını gozunuzde titreyen damlalarla gormuşseniz, siyah onlukleriniz, beyaz yakalarınız ve cebinizde utulu mendillerinizle sıra olduğunuz okul sabahlarında heyecanla andımızı soylediyseniz, pinokyo bisikletleri, horoz şekerlerini, Elvan gazozlarını, yerli malı haftasını, Kucuk Ev'deki Laura'yı, Heidi'yi, Erkin Koray'ı, Cem Karaca'yı, Barış Manco'yu hatırlıyorsanız, bayram sabahı giyeceğiniz kırmızı pabuclarınız başucunuzda bir gece bile uyuduysanız, Zuhal Erol'un yazılarını yaralarınızı iyileştiren bir neşeli huzunle okuyacaksınız demektir.
Zuhal Erol'un ilk kitabının adı hem Cemal Sureya'ya hem butun şairlere, yazarlara bir saygı duruşu gibi. "Keşke ben de boyle bir kitap yazabilseydim." diyerek katılıyorum bu saygı duruşuna.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Şarkılar Girmiş Hayatımıza Yazar: Zuhal Erol Yayınevi: Değişim Yayınları Hamur Tipi: 1. Hamur Sayfa Sayısı: 120 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786052083260