Muhammed Ali Adıguzel, 08.10.1977 tarihinde Adıyaman’da dunyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise oğrenimini yine memleketi olan Adıyaman’da tamamlamıştır. Kamu Yonetimi Bolumu mezunudur. Hayatının en verimli yıllarını İstanbul ve KKTC’de gecirmiştir.
Muhammed Ali Adıguzel Şair – Ozan ve Araştırmacı Yazar olan dedesi İmam Şenozan’ın izinde, onun manevi mirasını da devralarak, yoluna sağlam adımlarla ve son surat devam etmektedir.
Muhammed Ali Adıguzel Sanatcı – Yazar vasıflarının yanı sıra aynı zamanda gazeteci, şair ve bestekÂrdır da. Hem eski bir işverendir ve hem de bircok alanda uzman yoneticilik kariyeri ve gecmişine sahiptir.
Muhammed Ali Adıguzel bircok yerel, ulusal ve uluslararası (Dernek vakıf vb.) sivil toplum kuruluşunun da yoneticisi ve aktif uyesidir. Bu kurumlarla olan ilişki ve dayanışması da her gecen gun gelişerek devam etmektedir.
Muhammed Ali Adıguzel aktif sahne hayatına devam etmektedir. Ayrıca bircok kitap ve dergide yer almaya ve bircok gazete ve haber ajansında da yazmaya devam etmektedir.
Muhammed Ali Adıguzel, kendi tabiriyle “Gerek ortaya koyduğum butun eserlerim ve gerekse de muziğe olan yoğun ilgi ve alakam beni ben yapan bir butunun olmazsa olmaz parcalarıdır.” demektedir. Ve yine kendisini idealist, geniş duşunen, insan ve insanları sınırlamayan, katı kalıpları da sevmeyen biri olarak tanımlar. Ve butun her şeyin otesinde, sanatı da; “Sonsuz guzeli bulma arayışı” olarak tanımlayarak anlamlandırır. Son olarak okuyucularının butun bunların otesinde, kendisini eserlerinden daha iyi tanıyıp anlamalarını ummaktadır.
Muhammed Ali Adıguzel’in kimliğindeki ismi Adıguzel Sinan’dır. Bunu kamuoyuna bircok defa farklı yol ve yontemlerle ilan etmiş, duyurmuştur.
Muhammed Ali Adıguzel ilerde ortaya koymayı duşunduğu butun kitap ve album calışmaları icin sponsor desteği aramaya ve almaya devam etmektedir. Yurtici ve yurtdışı her turlu konser ve benzeri etkilnlik davetlerine acıktır.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Has Bahcenin Gulleri ve Farklı Bakış - 2 Yazar: Muhammed Ali Adıguzel Yayınevi: Cinius Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 157 Ebat: 13 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257170949