Biriktirilmiş oykuler bunlar. Sevsen Aslantepe kendi sessiz koşesinde yıllarca emek verip ormuş, dokumuş oyku kozasını. Birbirinden farklı yaşam alanlarına kucuk, tedirgin dokunuşlarla zengin duygu dunyalarını bize kolayca aktarması bundan…

Hemen soylenivermiş gibi gorunen sozun arkasında meyvesini vermiş bu sabır var. Bildiğiniz bir dunyaya ayna tuttuğunda da tumden yabancısı olduğunuz bir yaşamı anlattığında da yureğinize dokunuyor anlatımı. Gozunuze sokmuyor, allayıp pullamıyor, doğallıkla, sadelikle aktarıyor ve "Evet," dedirtiyor. "Gercekten de boyledir."

"Yoksulluk cevrede kanıksanmış bir eksiklik olmakla hicbir hanede sorun olmazdı. Gece yatağa girdiklerinde okudukları dualarda yaşanan gun icin şukredilir ertesi gun icin sadece sağlık ve aş istenirdi. Fakirliğin mutlulukla cok iyi gecindiği zamanlardı. Bu nedenle ufak bir sorun cıksa sofra ortusunun altında kalan bir nohut tanesi gibi kendini belli ederdi."
-Feyza Hepcilingirler-

"Sevsen Aslantepe TV programımıza "Kurt Cobain Cinayeti" cevirisiyle katıldığı gun, kendisini akıcı Turkce kullanımı, artı renkli anlatımı acısından kutlamıştık. Hatta "Siz neden yazmıyorsunuz?" diye sormuştum. Bugun yanılmadığımı gormekle mutluyum. Kendisini kutlarım. Kitabın okuru alıp goturecek duygularını bugun hatırlamaya ihtiyacımız var."
-Okan BAYULGEN-

"Sevsen Aslantepe yeteneğini yoğun duygularla susleyip keyifle okunacak bir oyku kitabı hazırlamış. Okur kitabı kapattığında yakın gecmişte dunyanın, ozellikle ulkemizin, yaşanabilir duygusallıkta, masum ve mutlu bir yer olduğunu hatırlayıp huzunlenecek. Ben bu kanıdayım. Dilerim cok sayıda okura ulaşabilir, bir "Kucuk Prens" gibi etkiler insanımızı. Devamını dilerim, hatta kendisine bu guzel hatırlatma icin teşekkur ederim."
-Ayşegul ATİK-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 181

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Cinius
Kitap Adı: Adı Soyadı - Cocuklarının Annesi Yazar: Sevsen Aslantepe Yayınevi: Cinius İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786053235637