Grace, bilimle uğraşan bir aile tarafından kucukken evlatlık alınmıştı. Butun cocukluğu ailesi onunla gurur duyabilsin diye ders calışmakla, butun gencliği de onların mutluluğu icin kariyer planı yapmakla gecmişti. Ta ki Şanslı Liman'a gelene kadar! Hayallerin gercek olduğu bu harika kasabada ilk kez kendi kendine; "Ben ne istiyorum?" diye soracaktı.
Josh ise, eşi tarafından terk edilmiş, kucuk oğlu ve bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeye bağımlı kalan kız kardeşiyle birlikte yaşayan bir doktordu. Kasabanın en yakışıklı erkeklerinden biriydi ve gozde bir bekÂrdı.
İkisinin yolu, bu buyulu kasabada kesişti! Oysa ikisi de Âşık olmak istemiyordu. Cunku Josh'ın cok yoğun bir hayatı vardı ve bu hayatın icinde Grace'e yer yoktu. Ustelik Grace, kendisine yer olmayan hayatlara sığmaya calışmaktan cok yorulmuştu. Bunu, ailesi ile hayatı boyunca deneyimlemişti. Yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyordu. Kalbini bu tuzaktan korumalıydı.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 392
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Nemesis Kitap
Kitap Adı: Belki Bir Gun Yazar: Jill Shalvis Yayına Hazırlayan: Hasret Parlak Torun Cevirmen: Gokce Muderrisoğlu Aktaş Kapak Tasarımı: Başak Yaman Eroğlu Yayınevi: Nemesis Kitap İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059809818