Yenildim ey aşk, al beni ayaklarının altına! Edebiyatımızın sıra dışı kalemi Aşkın Gungor, uc yakın arkadaşın aşkla sarmalanınca karışan hayatını anlatıyor. Aşk, cozulmesi gereken gizem, kalbe yağan yağmur, zihni savuran boran oluyor bu kitapta ve ona kapılanlar yalnızlığın soğuk sokaklarında yurumeyi gonullu ustlenenlerin golgesi haline donuşuyor. Aşk neydi, hatırlamak isteyenler icin...

"Aşk nedir ki hem? Nedir aşk?

Hayatı acınası bir oykuye donuşturen, mutluluktan cok kederle dolu, icinden cıkılamayan zifir bir zindandan başka nedir aşk?

Zihnimde biriken farklı aşkları Mehri'yle İlkay'ı, Hazan'la Emel'i ve ikimizi duşunuyor, aşk dediğimiz şeyin hepimizin yaşantısını nasıl paramparca ettiğini goruyorum. Yaşananlar ne denli farklıysa da elimizde kalan hep aynı: Acı, huzun, keder yuklu, seneler boyu bıkıp usanmadan icimizi sızlatacak olan ayrılık aşkın kan kardeşi ayrılık."
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: AYA
Kitap Adı: Aşk-ı Muamma Yazar: Aşkın Gungor Sayfa Duzeni: Atiye Yaprak Yayın Yonetmeni: Derya Ayyıldız Yayınevi: AYA İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059624039