Katli Vacipten Katiline MudafaanÂme
"DÂr-ı dunya acıyla donuyordu. Duymayanlara acıyı duyurmak istedim!" Şu an elinizde, hayatınız boyunca okuyacağınız en inandırıcı, en urkutucu, en tuyler urpertici romanlardan birini tutuyorsunuz. Aklınızı başınızdan alacak, tuylerinizi diken diken edecek bir kitap.
Korkunc, heyecanlı, gizemli, matrak!
Ağızda binbir ceşit değişik tatlar bırakacak muhteşem bir yaz kokteyli gibi!
Duşunun 1883 yılındasınız. Kapadokya'nın meşhur Rum kasabası Sinasos'ta.
Rum cemaati icin mukaddes bir yer olan Aziz Nikolaos Manastırı'nda, gece vakti korkunc bir cinayet işlenmiş. Acımasız katil, kilitli odadan, arkasında hic iz bırakmadan kacmayı başarmış.
Bir tarafınız Anadolu efsaneleriyle yoğrulup ete kemiğe burunmuş, kilitli odalardan iz bırakmadan kacan, ahalinin yarasa gibi uctuğuna inandığı kana susamış bir katille; diğer yanınızsa kentin tehlikeli sırları, karanlık yeraltı labirentleri ve tarihi gizemleriyle orulu... Kan golune donen manastırın ortasında, bir elinde yağ lambası, diğer elinde altı patlarla, her adımınızı golge gibi izleyen katilin izini arıyorsunuz!
Dumanlı esrar tekkelerinin mavralı muhabbetlerinden, kadim efsanelere; gizemli, karmaşık cinayetlerden, insanoğlunun derinliklerindeki karanlık sırlara; zengin oykusu, kafa karıştırıcı bulmacaları, heyecanlı kurgusuyla, gizemli, acımasız ve bir o kadar da esprili bir maceraya hazır olun.
Bu surukleyici donem romanı, sizleri daha ilk sayfasından urkutucu, tuhaf ve sihirli bir dunyanın kapılarından gecirecek.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 400

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Panama Yayıncılık
Kitap Adı: Boğaz Deşen - Enkebit Yazar: Mehmet Atılgan Kapak Tasarımı: Leyla Celik Yayınevi: Panama Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059371049