Antik ve yasaklı bir guc serbest kaldığında, yeni edindiği guclere alışmaya calışan Izzy, Dublin’i ve Peri Âlemi olan Dubh Linn’i bir savaşın icine suruklenmekten korumak zorundadır. Ama Peri savaşcısı ve pek de eski olmayan sevgilisi Jinx’i kurban etmeyi reddettiğinde, hayatlarını kabusa cevirecek olaylar zincirini başlatır ve şimdiye kadarki en buyuk meydan okumayla karşı karşıya kalır.
En derin ve en karanlık Kovuk’ta bir Olum Meleği beklemektedir ve yardım etmek icin isteyeceği bedel cok fazla olabilir...
“Mukemmel bir fantastik kurgu, tuhaf ama hatırlanabilir karakterler, inanılabilir ortamlara yerleştirilmiş hayatlar… HikÂye butunuyle gerilim dolu ve şaşırtıcı bir sonla birlikte heyecan verici.”
Irish Examiner
“Harika ve mukemmel şekilde romantik... Lirik bir anlatım, bununla birlikte oldukca hayalperest ve betimleyici anlatımıyla yaratıkları ve insanları anında gercek kılıyor ve sihirle parlatıyor.”
Booklist
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Tepedeki Kovuk Yazar: Ruth Frances Long Cevirmen: Tayla Serpil Coşkun Yayınevi: Agapi Hamur Tipi: 1. Hamur Sayfa Sayısı: 372 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786057936356