Sende bana yasak kılınan herşeyini sevdim.Mubah olan ne varsa, gizli olan ne varsa, vercek payı ne kadar gizli olsada sevdim...Salkım sacak şiirlerimden dokulen, sevgi gibi gorunen ne kadar acı varsa sevdim... Cok şeyler anlattım, nice umutlar besledim. Ruzgarların getirdiği kokunla yetinip sevdim. Yasak olan ne varsa, yitik olan ne varsa, ne kadar haram kılınmışsa sana olan sevgim; oyle sevdim buyuk sevdim, korkusuz sevdim; gozu kapalı kor kutuk sarhoş olurcasına sevdim.Her turlu halini duşunup hayal edip arsızca sevdim.Nefesini nefesimde dolaştırıp inliye inliye sevdim.Seni sevmek haramsa sana helal olmayan banada helal olmayan seni sevdim.Sevmek benim neyime demeden tenin, gozlerin,ellerin haram iken hayali bile zorken, sana kavusamamak haramsa ışte oyle sevdim.Guc bela demeden sonunu duşunmeden sevdim.Kimin ne dediğini umursamadan,sana haram olmaz diyenleri ezip gecerek sevdim.Ask benim neyime sevgi benim neyime diye diye sevdim.Haram olduğunu oysa mubah iken bile bile sevdim.Sevgin hapis yureğime, aşkın demir korkuluklar; gardiyan ahlaksız desede sevdim.Sevmek banada acı sanada.Acıyı gozyaşıma katık ede ede sevdim.Bir multeci kampında herşeye hasret sevdim.Seni sevmek yaradır biliyorum.O yarayı kanata kanata sevdim.Bir yarayla haram diye diye sevdim.Seni sevmenin haram olduğu kadar seni goremeyişinin, haramlığınıda yaşarken canı cıka cıka sever mi insan? Ole ole kemiklerim etimden sıyrılır gibi sevdim.Bir savaştayım sanki kuşatmalar altında, iki elimde umutsuz yarınlar gozyaşları umutsuz olsada yarını olmasada sevdim.Sessizliğin icinde sensizliğin golgesinde yarım kalan duşlerim gibi sevdim.Gidişin hep aklımda o son hancerli sozlerin dilimde.Sen bana haramsın ustelik yasaksın haykirışını dilime dolaya dolaya unutmadan sevdim.Beynimde uğultulu bir son gidiş gece yarısı.Kara gece kara yazgımsın diye diye sevdim.Soylenip durdum ah haram sevgim helal olurda neden haram olur diyene.Kurşunlar işlemiş bir kere kapanmayan yarama haram kılınan sen vefasız ey yăr.Yanında oturmak haram,bakmak haram sevmek haramsa seni sevdim haram diye diye.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Haram Yazar: Turkan Bozkurt Yayınevi: A_Sır Kitap Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 88 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786056931000