Aynada goremeyeceğiniz tek şey gozlerinizin hareket etmesidir.
Dodo kuşunun en son gorulduğu tarih 1662 yılıdır.
Haiti, kole ayaklanması neticesinde doğmuş tek modern ulkedir.
Marie Curie, bugune kadar iki farklı bilimsel disiplinde Nobel kazanan tek kişidir.
Mona Lisa tablosu, onu muzeden calan kişi tarafından iki yıl sonra yeniden calınmıştır.
Vantilator nedeniyle olum, Guney Kore’de yaygın bir inanıştır.
1988 yılında bir İngiliz sigorta şirketi, uzaylılar tarafından kacırılma riskini kapsayan bir police cıkarmıştır.
Dondurmanın baş ağrısı yapma sebebi, beyinde oluşan kucuk bir işlev bozukluğudur.

Eğer tum ıvır zıvır bilgilerin bir dayanağı olduğunu duşunuyorsanız Artık Biliyorum ile buyuk surprizlere hazır olun. Kayıp bavullara ne olduğundan tutun tilt oyununu yasaklamakla New York’taki suc oranını duşurmeyi amaclamaktan her şeye, bu kitap dunyanın en ilginc gerceklerinin arkasındaki etkileyici hikÂyelerle ilgili bilgilerinizi sınamanızı sağlayacaktır. Artık Biliyorum her şeyi bildiğini sanıp oğrenecek tek bir şeyi kalmadığını duşunenler icin buyuk bir meydan okumadır.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Artık Biliyorum Yazar: Dan Lewis Cevirmen: Aycan Bıyık Yayınevi: Eksik Parca Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786057939142