Bir sevgili ile gizliden surulen zevk dolu bir hayat. Onu bir gunaha el surduğu icin terk eden karısı ve kaybettiği sevgilisi… Ve nihayetinde bir kazada yitirilen bir bacak… Kahrolan koca bir hayat… psikiyatri kliniğinde aylarca yatıp duzelemeyen kahramanımız ruhunu dinginliğe kavuşturmak icin koye doğru uzunca bir yolculuğa cıkar. Ona kapısını acan Nene ve hasta kızıyla artık gunler eskisinden daha iyi gecmeye başlar. Buyuk bir gunahın bedelini oder gibi cekilen bu acıların sonunda Nene’nin kapısı calar. Gelen O’dur. Bu guzel manzaranın arkasında doktorlar, polisler, sessizce donen bir ilk yardım arabası ışığı yoksa eğer kapıdakiler tesaduflerin en guzeli, ihtimallerin en hası, kurtuluşun en suslusudur.
Bazı defa bir acı ceker ve ruhen yarım saat bile yaşayamazken tıbben olmezsiniz, babası onu boyle bir cocukluğa terk etmişti ve cocuk işte, az yaralandı mı oldu demektir.
Aşk boyledir, kupesini cıkarmak icin sizden yardım istese, bunun kupeyle pek alakası olmadığını duşunmek istersiniz.
Bazen demirden bir iradeyle hayatınızı değiştirecek onemli kararlar verirsiniz fakat boyle parıltılı bir kadının iştahla ustunuze gelişi butun gayretinizi alıp goturur.
Mezarlıklara hep uzaktan bakmıştım ben. Cok uzaktan bakınca Bodrum’a benzetirdim, yakına gelince cok başka, olume benziyorlar. Olumden onemli bir şey gormedim ben. Ondan daha ciddi bir şey duymadım.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Kuyu Yazar: Goksel Akdoğan Yayınevi: İkinci Adam Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786053064428