... Kahroluyorum, cunku insanlar seni anlamak icin olmene
ihtiyac duydular. Sen olmeden kimse anlayamadı seni.
Bunca cumleyi seni gercekten insanlara anlatabilmek adına kurdum ve sen olduğun anda seni anladı insanlar.
İyi ki insanların seni anlayabilmek icin olmene ihtiyac duyduklarını hic anlamadım, yoksa ceker vururdum seni. Anlattıkların bu kadar kıymetliydi benim icin. Seni oldurecek kadar...

Ben seni icimi dokmek, derdimi insanlara haykırmak, herhangi bir statunun icinde var olmak, beğenilmek veya beğendirmek icin değil.
Yalnızca, icimde var olan bazı hisleri yok etmek icin yazdım.
Yalnızca icimde var olan bazı hisleri, yok etmek icin yazdım. Virgul ilk defa varlığı veya yokluğuyla, en azından benim icin anlam kaybettirmiyor. Tıpkı bizler gibi, gunluk meşguliyetleriyle kor olmuş insanlar gibi.
Cunku ben yokluğuyla hayatı anlamsızlaştıran insanlar tanıdım, onları cok ozluyorum.
Yine ben varlığıyla bile hayata anlam katamayan insanlar tanıdım, onlardan biri olmanın acısını yaşıyorum.
Yokluğuyla bile hayata anlam katan insanlar, en cok sizi ozluyorum. Fazla veya eksik bir virgulden bu kadar anlam cıkarmanın zorluğuyla yaşıyorum.
Kusursuz bir adamın hatırasına, acımasızca oldurulmuş cocuklar icin...

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Bicare Yazar: Ahmet Turhan Yayınevi: İkinci Adam Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786053064343