Aşk, yalnızca olume en yakın anda okunabilen bir yurek yazısıdır.
Yakalandığım en guzel hastalığın belki de tek kelime ile ifade edilmesiydi aşk. Her sızlattığı yara, ondan da azılı, ondan da acımasız… En umulmadık anda actığı şefkat kolları da olmasa, kim katlanırdı ki bu illete? Yağmurun getirdiği toprak kokusunu, denizin kayalıklarla sevişirken cıkardığı o sesi, guneşin uyku mahmurluğunu alan tazeliğini, ruzgÂrın şevkle saran sadakatini, bulutların insan tahlil ettiren o şekillerini aşktan başka hangi duygu sunabiliyor ki insana? Sevgili mi? O, aciz bedene ayrı bir yurek sızısı değil mi zaten? Kore resim gostermeye calışmak gibidir yÂre aşkı sunmak, tattırmak, yaşatmak…
YÂr, benim savaşıma silahsız cepheler acma! Evvela aşkı hisset iliklerine kadar ve ona bulan etinle, kemiğinle. Ardından bul beni, herkesin unuttuğu anda. Once aşka tutul, yandıkca bana tutun! İlk sen bul o mukaddes hissi. Sonra sığın onun koynuna ve bir gece yarısı cal kapımı.
Velhasıl sen bana aşkla gel sevgili, bana aşkla gel!
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 248
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Yediveren Yayınları
Kitap Adı: Bana Aşkla Gel Yazar: Akif Bayrak Kapak Tasarımı: Leyla Celik Yayınevi: Yediveren Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059780742