Alevler parmak uclarında ona o gunu hatırlatan bir muhurdu. Her değdiğinde bir adım daha yaklaşıyor… Sona doğru her adım attığında korku zihnine sızıyordu. Olum onun icin yeni bir başlangıc değildi.
Olum, onun ellerinden kayıp gidenlerdi.
Şimdi fedakÂrlık, o sevdiği mavi gokyuzunun onunu kapatan kara bulutlara katlanmaktı. Gozlerini her actığında karanlığın acısıyla uyanıp, devam eden ağrısıyla gun son bulacaktı. Dostunun bedeniyle beraber ruhunu da kirlettiği o maddelerin varlığı onun yaşamını kÂbusa cevirecekti. Ve o gun geldi... Parmak uclarına değen alevler tum bedenini sardı.
Olum artık elinden kayıp gidenler değil, ruhundan kayıp gidenlerdi.
Artık gokyuzune sızan o kara bulutların o adam olduğunu anladı. Ve artık ruhunu pak eden gokyuzune adamın zehirli nefesi sızdı. Yaşam veren bir nefes cektiğinde zehir kadının ciğerlerine sızdı ve gunden gune zihnine yayıldı. Zehir ona cehennem acısı veren alaycı bir hastalıktı. Zehir adamdı. Gunden gune eriyen kadın artık olumun tanımını bulmuştu.
Olum ne ellerinden ne de ruhundan kayıp gidenlerdi. Olum adamdı.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 408
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Aspendos Yayıncılık
Kitap Adı: Cehennem Başkalarıdır Yazar: İncigul Semiz Hazırlayan: Gokce Soysal Yayınevi: Aspendos Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059641098