Toplum tarafından kabul goren orf ve adetlerin iki gencin yaşamını nasıl da korduğume cevirdiğini okurken iciniz acısa bile umudunuz size her daim yoldaşlık edecektir. Belki hayatın icinden bir kesit, belki de hayatın ta kendisinin gizli olduğu her satırda kendinizden bir şeyler bulacaksınız… Zeynep ve Abdullah yaşamlarının kesiştiği noktada, biri hayallerine biraz daha yaklaşırken diğeri umutlarını kaybetmemek icin mucadele veriyor.
"Her gecen gun Zeynep'e oylesine alışıyor ve bağlanıyordum ki kendimi cok fazla kaptırmak istemesem de elimde olmadan her duşuncem, her yolum ona cıkıyordu. İlk defa yaşıyordum boylesi bir duyguyu... Gozlerine bakıp elini tutmak bile başka diyarlara goturuyordu beni. Değil aylarca, bir saat bile onu gormeden, ondan haber almadan geciremiyordum. Nasıl da bağlanmıştım ona bu kadar kısa bir surede. Universitenin acılacak olmasına, okuluma gidecek olmama bile sevinemiyordum artık. Hayallerimden vazgecmek istemesem de Zeynep'ten gunlerce ayrı kalmayı da istemiyordum. Nasıl bir girdap icindeydim boyle? Hayal ile gerceğin ince cizgisini yitirdiği bir yoldayım biliyorum."
"Seni benden ayıran otobus hareket ettiği an icimin derinliklerinde ince bir sızı hissettim, nefesim kesildi, boğazım duğumlendi. Sana gule gule diye salladığım elim havada kaldı, gozlerimden dokulen yaşı silmekten bile acizdi o eller... Sessiz bir cığlık koptu icimden, kimse duymasa da gitme diye bağıran..."
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 177
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Cinius
Kitap Adı: Sessizlikte Kaybolan Sevgiler Yazar: Guler Yaşar Ozafacan Yayınevi: Cinius İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786053236900