İnsanın hur ve ozgur olmasından daha heyecan verici ne olabilir. Onun icin kendimi yazmak ve okumakla daha ozgur hissediyorum. Okumak ise bana zinde hissetmemi sağlıyor. Gunun yorgunluklarını yazmak ve cokca okumakla atıyorum. Hayatımda hicbir kuvvetlinin adamı olmadım. Hicbir guce biat edip kendimi kucultmedim. Asla menfaat ve cıkar icin kimsenin onunde diz cokmedim. Allah'tan başka kimseye boyun eğip diz cokelmeyeceğine inancım tamdır. Benim icin yazmak kadar hayata ışık veren dinlendiren bir uğraş yoktur. Onun icin devamlı yazmaya başkalarına bir şeyler vermeye calışıyorum. Bu uğraşımdan ise mutlu oluyorum. Yazmak insan ruhunun gunluk stres zincirlerini kırmaya yardımcı oluyor. Araştırmak doğruyu yakalamaya calışmak yeni bir konu ortaya koymak bir cocuk yetiştirmek kadar gurur verici olarak telakki ediyorum. Her zaman yazarak daha fazla bilgiler hizmete sunmak beni Allah'ın koruması altına girmeme yaklaştırıyor. En azından oyle olduğunu duşunuyorum. Bu durum da bana hem guc hem de duşunme, duşunduklerimi yazma kuvveti veriyor.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 346

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Semerci Yayınları
Kitap Adı: Babamın Notları Yazar: Durmuş Karabağlı Yayınevi: Semerci Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059387026