"O ilacların bana bir faydası yok ki! Hem icine ne koyuyorlar bilmiyoruz. Bak, sapasağlam kadını oldurduler, biz aval aval seyrettik."Babasının konuşurken birdenbire değiştiğini, adeta başka bir Âleme gectiğini Emre yıllardır biliyordu. "Baba bak yine sanrılar geldi. Hayal gormeye başladın. İlaclar..."
"İlaclar sadece beni yavaş yavaş olduruyor. Hoş, anneni ilac vermeden oldurduler. Sırf ben ellerine kalayım diye!"Paranoid şizofren, emekli matematik profesoru Levent Drama, hastalığının etkisiyle işlediğini duşunduğu bir cinayetin vicdani muhakemesini yaparken, oldurduğunu duşunduğu Hande Bitez, birkac gun sonra profesorun itiraf ettiği şekilde oldurulur. Ortada "unutmak" ya da "hatırlamamak" uzerine bilimsel bir muamma varken, "Gercek ama hangi gercek?" sorusunun cevabı her şeyden onemli bir sorun haline gelecektir.
Cuneyt Ulsever'den, gecmişle gunumuz arasındaki gerilim ve gecişlerle kurgulanmış, usta işi bir roman!
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Labirent
Kitap Adı: Gercek Ama Hangi Gercek? Yazar: Cuneyt Ulsever Sayfa Tasarımı: Eren Taymaz Son Okuma: Yoldaş Ozdemir Editor: Ozlem Ozdemir Kapak Tasarımı: Mazhar Bilgic Yayın Yonetmeni: Huseyin Cukur Yayınevi: Labirent İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059708272