Yazılmasının uzerinden iki bin yılı aşkın bir zaman gecmiş olmasına rağmen; beceri, disiplin, hile ve doğru taktikler ile rakibini alt etmenin kadim yollarını oğreten bu olumsuz klasik, savaş alanındaki askerler kadar yonetim kurulundaki yoneticilerin de başucu kitabı olmaya devam ediyor.
Tarih boyunca bazı kitaplar dunyayı değiştirdi. Bununla kalmayıp; bizleri ve birbirimizi gorme bicimimizi etkiledi. O kitaplar ki tartışmalara, muhalif fikirlere, savaş ve devrimlere esin kaynağı oldular. Aydınlattılar, harekete gecirdiler, kışkırttılar, teselli ettiler. Yaşamımızı zenginleştirdiler ve bizleri ayrı ayrı kendi yaşamlarımızı sorgulamaya yonelttiler. Şimdi Kafka Kitap sizlere uygarlığı sarsan, insanlık tarihine yon veren ve kendimizi keşfetmemize yardım eden fikirleriyle; buyuk duşunurlerin, cığır acanların, radikallerin ve ileriyi gorenlerin eserlerini sunuyor.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 86
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Kafka
Kitap Adı: Savaş Sanatı Yazar: Sun Zi Cevirmen: Fırat Yenici Editor: Didem Bayındır Yenici Yayınevi: Kafka Kitap Dil: Turkce Barkod: 9786054820108