“Şimdiki zaman onlara ait olabilir ama gelecek ki ben hep bunun icin calıştım, bana ait!”
-Nicola Tesla-

Oxford’da eğitim gormuş ikisi Turk uc cılgın cerrahın işledikleri ‘Gunah’ butun hayatlarını alt ust eder. Tesla’nın olumuyle birlikte kaybolan ‘Gunah’ Londra’da ortaya cıkar. Dağılan hayatlar, yarım kalmış aşklar, tam artık unutuldu dedikleri anda uzerlerine kÂbus gibi coker. “Bu bilgiler doğruysa ya olusun ya evlatlık.” Sanat tarihi, tıp, nukleer fizik bilgileri ve gorunmeyenden gelen yardım ‘Gunah’ı yok edilebilecek mi? “Sınır”, biri gorme engelli olan ikizler; Lara ve Lisa’nın kendilerini esir eden ‘Gunah’la yuzleşmelerini akıcı bir şekilde anlatıyor. Aydan Oğretmen’in ilginc ve dikkat cekici “Balkon Konuşması” adlı eserinden sonra “SINIR” ozelikle bilim kurgu okurları, gizem severler ve ezoterik kulturlere ilgi duyanların bayılacağı bir başyapıt. Zekice kurgulanmış, iceriği zengin, surukleyici ve şaşırtıcı bu kitabı bitirene kadar elinizden bırakamayacaksınız.
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Sınır Yazar: Aydan Oğretmen Yayınevi: Sola Unitas Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786059692403