Bilge dedesinden miras kalan yeteneğiyle oluler diyarına yolculuk yapabilen genc Melek'in sevdiği erkek Ruzgar'ın aşkıyla İlahi Aşk arasındaki mucadelesi.. Kolay okunan dili ve guncele dokunmasıyla, sosyal medyada takipci sayısı 50.000'i bulan Nazlı Akın'dan surukleyici olduğu kadar, farkındalık yaratan bir kitap.. Arka kapaktan : Adım Melek, şuphesiz bu satırları okurken siz de kendinizden bir şeyler bulacaksınız. Ben herkesin, birbirinin kayıp parcaları olduğuna inanırım. O nedenle her kalp, kendi kalbime acılan bir kapı gibidir. Dedem soylemişti; byazılanlar ve okuyucu aynı hikÂyede buluşunca ortaya cıkan bir sihir varmış. Bu oyle guclu bir sihirmiş ki meleklerin yaptığı ışıklı buyuye şeytanlar elini bile suremezmiş. Bana benzeyenlerle bir hikÂyede buluşacağıma inandım. Okuyacağınız satırları dedem ve meleklerim doğduğumdan beri biliyorlardı. Hatırlayabilmem icin surekli yardım ettiler. Kilitleri acmak icin kalbime cesaret tohumları eken sevgili dedeme adıyorum okuyacağınız kitabı. Ve herkesin kalbine saklanmış o kucuk cocuklara… Daima elimi tutan o şefkatli cocuğa…
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Joy Kitap
Kitap Adı: Vecd Yazar: Nazlı Akın Yayınevi: Joy Kitap İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786058348103