Ben bu yazıyı yazarken kendi hayatımı anlatmak icin değil, insanlara yol gostermek, ders almalarını sağlamak icin yazıyorum. Felsefe yapan ve sanatsal kimliğe burunmuş, kendini yazar olarak tanımlayan biri olmak yerine, sıradan insanların okuyup kolaylıkla anlayabileceği yazılar yazan biri olarak tanımlanmamın daha iyi olacağına inanıyorum.
Eğer kendimi yazar olarak tanımlarsam gercek yazarlara buyuk bir saygısızlık yapacağımı duşunuyorum. Zaten bu duşuncede olduğum icin de, kitap yazma girişimimi hep yarıda bıraktım.
Ruhum sadece yazmak istediği icin yazmak istiyorum. Yazdıklarım başkaları tarafından okunmasa da, bir kitap hÂline gelmese de, kendimi rahatlatmak ve mutlu olmak icin…
Yazdıklarımdan kimin ne anlayacağı ve kimin ne kadar heyecan duyacağına, okuyucunun kendisinin karar vermesi gerektiğine inanıyorum.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Nerden Başlasam Nasıl Yazsam Yazar: Ayberk Yıldız Yayınevi: İkinci Adam Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053065036