Babacığımın olumunu seyredip yaşarken hic birşey yapamamanın verdiği caresizlikten olumunu sadece seyredenleri kendim de dahil diğerlerini affedip yureğimdeki babacığımın sevgisiyle yeni deneyim duzeylerine ilerlemeye karar verdim.
Kısa surede yaşadığım zorlu mucadele icinde beni zehirleyen duygularıma yenik duşmeden ve herşeye rağmen hayatla barış icinde kalarak onu sevmeye devam ettiğimde farkettiğim, değerli kitap okumayı severlere ve dunyadaki butun insanlara bir şekilde ulaşarak hayatlarında karşılaşabilecekleri zorluklara rağmen nasıl guclu kalabileceklerini ve herşeye rağmen guclu kalabilmenin formulu insanları sevmeleri, hayatı sevmeleri ve hayatın değerini bilmenin olabileceğini aktarmayı duşunduğumden dolayı bu kitabı yazarak duygularımı aktarmayı başarabildim.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Biricik Babam ve Corona Gunluğu Yazar: Aytekin Duran Yayınevi: Tilki Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 144 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257942669