"Gazete bitmez radyo olmez televizyon sonmez." diyenlerdenim. Bu gazete-radyo-TV ucgeni tarz ya da mecra değiştirirama siz yine gazete okur radyo dinler TV izlersiniz. Biliyorsunuz hangi ucgeni cizerseniz cizin ic acıları toplamı aynıdır.Koronavirus şuphesiz hayatlarımızın surecini değiştirdi. Eksiksiz herkes gecmişine gitme bir oz değerlendirme havasına girmiştir. Bendeniz de bir eğitimci olarak şoyle bir zaman matinesine girdim ve 2006'da başladığımız DELİKANLICA başlıklı yelpazesi geniş bu sureci ve heyecanı sizlerle buluşturmak istedim.Bu yazıların yayınlandığı ortam;yerel gazeteler kitaplar ve dergiler oldu. Bazen bir deneme bir seyahat yazısı bazen bir serzeniş bazen ağır konular oldu. Kısacası "Yazıyor yazıyor yazıyor" diyen bir sevda oldu. Haddim olmayarak bildim ki: "Soz ucar yazı kalır."Radyoda bir soz vardır: "Sesinin ulaşmadığı yer senin değildir." diye. Bu yazıyı okuyorsanız size ulaşmışımdır. Ne mutlu.Bir cay koyun ya da kahve.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Delikanlıca Yazılar 2006-2020 Yazar: Satılmış Umit Cetinkaya Yayınevi: Ark Kitapları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 183 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786056995194