-Bir kilo uyuşturucu...
-Evinden kacmış genc bir kadın...
-Bir torba dolusu mucevher...
-Kendine ait olanı geri almaya calışan bir mafya babası...
-"Hatır borcu" odemesi gereken bir komiser...
-Son işini yapmak uzere gune başlayan bir kurye...

Ve tum olan bitenden habersiz hayatlarını eğlence, şamata ve "karı kız" peşinde koşarak gecirirken, boylarını fersah fersah aşan bir kovalamacaya bulaşan iki genc adam...
Arabanın arkasında, sırtustu yerde yatıyor. Yuzu bana donuk. İki buklum. O cok sevdiği buz rengi Loft kotunun sol bacağı siyahımsı kırmızı. Buz rengi olan tek şey Bora'nın yuzu, kot pantolonu değil. Kanlar icindeki bacağını tutuyor iki eliyle. Ben arka koltukta yuzustu yatıyorum...
Gunlerden pazartesi, 13 Nisan 1998... Tam tamına 28 yıl once bugun,Astronot Jim Lovell, Apollo 13'ten NASA Komuta Merkezi'ne "Houston! Bir sorunumuz var!" diyordu. Oğlum Houston yetiş! Bizim sorun cok daha buyuk!
Sokakta oynayan cocukların henuz tukenmediği 90'ların İstanbul'unda, cep telefonsuz ve internetsiz zamanların renkli atmosferinde gecen bu soluk soluğa kovalamacada suc, entrika ve ihanete doyacak, Bora ve Ali'nin etrafındaki cember daraldıkca kÂh gulecek, kÂh kufur edeceksiniz.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 220

Baskı Yılı: 2014

Dili: Turkce
Yayınevi: Okuyan Us Yayınları
Kitap Adı: Rıfkı Almaz - Arabesk Bir Fikşın! Yazar: Mehmet Doğan Yayın Koordinatoru: Ayşegul Atac Editor: Anıl Helvacı Kapak Tasarımı: Ebru Demetgul Yayın Yonetmeni: Cem Mumcu Yayınevi: Okuyan Us Yayınları İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786055134310