Ne zaman ki artık anlamak ve anlaşılmak sınırları aştı, muhabbette kelimeler anlamını yitirdi, gozlerin ve gozyaşlarının, kalbin ve kalpsizliğin anlattıkları cumlelere sığmadı ben de yazmaya ve yazdıklarımı biriktirmeye tekrar başladım. Bu kitap da oyle oluştu. Biraz huznum, biraz kızgınlığım, biraz korkum, biraz umidim, biraz umitsizliğim, biraz sevgim, biraz ozlemim, biraz sitemim, … derken kendimi tatlı bir yazma heyecanı icerisinde buldum. Zaman zaman artıp zaman zaman azalsa da bu heyecan henuz dinmedi. Onceleri farklı farklı usluplarda, farklı farklı konularda ornekler yazdım, bunların bir kısmını kitabıma aldım bir kısmını almadım. Sonraları icimi yakan ve ruhumu daraltan konularda kendime, sevdiklerime, yaşadığım şehre ve ulkeme seslenmek istedim. Yazmak bana iyi geliyor. Ruhumun hafiflediğini hissediyorum.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Şiirler Yazar: Fazıl Ozden Yayınevi: Mana Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 216 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786058050587