Sevgili Okur,
Yazar, Fatma Betul Korkmaz’ın kitabı bana ulaştığında; once cocuksu hayallerini kendi dunyasında nasıl da icselleştirdiğini gordum.
Olamazmış, başarılamazmış gibi gorunen hayallerin peşine, buyuk bir umut ve heyecanla duşerek, onlardan hic vazgecmediğini okudum.
Elbette zorlandığını, sıkıntılar yaşadığını, hatta vazgecme noktasına geldiğinde; eşi Mustafa Bey’in yazarımızın hayallerini paylaşma adına, ona nasıl da sahip cıktığını onu hic yalnız bırakmadığını fark ettim. Okurken de eşini sahiplenişinden muthiş etkilendim.
Yazar F. Betul Korkmaz’ın bu kitabının; yuz de yuz, yaşamın kendisi olduğunu soylersem, abartmış olmam.
Bu kitapta; mahkûmların ozguruk hayallerini, Afrika’da (GHANA’DA) suya, insana, barınağa, eğitime ozlem duyanların, ozlemlerine kavuştuklarında, onların anlatılamaz mutluluklarını okuyacaksınız.
Demem o ki; yazar bu kitabında okuruna: “‘Keşke değil, iyi ki’ diyebileceğiniz hayallerimiz olsun ve onların peşini hic bırakmayalım.” diyor.
Eminim, Mman Koowa’yı elinizden bırakamayacak ve bir solukta okuyacaksınız. O zaman da; ne kadar şanslı olduğunuz icin bizi yaratana şukredeceksiniz!
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Mman Koowa Yazar: F. Betul Korkmaz Yayınevi: Az Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 264 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257987479