Bu sozlerin oluşumunda bu zamana kadar okumuş olduğum divan edebiyatı, halk şiiri, batı etkisinde gelişen Turk Edebiyatı, doğu ve batı klasiklerinin cevirisinden oluşan, zihnimin bu kadar farklı kulturleri bir potada erittikleri bir izduşumudur.
Bilhassa sanatlı sozlerde mensur şiir ile, divan edebiyatının secili orneklerinin zihnimdeki bir yansıması olabilir.Tasavvufane sozlerimde ise zihnimdeki İslam tasavvufunun yanında diğer semavi dinlerin tasavvufi ile primitif dinlerin mistisizmi etkili olabilir. Tabi buna İslam tasavvufunu daha yoğun olarak modernize ettiğimi soylememe gerek yok.
Bazı beşeri anlam icerikli sozlerimi ise bir takım şiirde kullanılan aliterasyon asonans ve kelime tekrarıyla muzikal bir bağ kurarak oluşturdum.
Bununla birlikte toplum meseleleri sosyal, ekonomik, kulturel, dini, askeri ve psişik durumları izah eden sozleri alt şuurumun anlık bir yansımasıyla gunumuz meselelerini izah edecek şekilde oluşturdum.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Yitik Duş İklimleri Yazar: Ziynet Gokce Yayınevi: Gulnar Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 188 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050676334