Koray Feyiz, şiirinde; ozellikle insan bilincinin oluşturulduğu algı akışını yansıtmaya calışır. Onun şiiri, acık uclu ve cok ceşitlidir ve evrene kendi isteğine bağlı olarak emir verebilmesi icin, bir reddetme akı ve kaostur. Tarzı; oz-donuşlu, cok fonetik, benzersiz ve metaforiktir, hem pop kulturu hem de yuksek yanılsama ile varsıldır. Temel konuları; oznellik ve zamandır ve dili bir lejyon kadar etkilidir. Cunku dil, Feyiz'de; hakikate giden yoldur. Şair; hayatın kendisi ile ilgili olarak: "hayatta hicbir şekilde doğrudan bir ifade bulamıyorum. Şiirim bilgi ya da farkındalığın bana gelme şeklini taklit ediyor ya da yeniden uretiyor. Duzenli bir şekilde duzenlenmiş bir şiirin bu durumu yansıtacağını sanmıyorum. Şiirim kesik ama hayat da oyle..." diyor ve coğu zaman, sureklilik olmaksızın bir imgeden diğerine hareket ediyor. Feyiz'in lirik olmayan bir gercekliği lirikleştiriyor ve geleneksel anlam yaklaşımına uymayı reddediyor olması, her yeni yapıtında, okurunu da; hayal kırıklığına uğratmaktan asla vazgecmiyor

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Fora Yazar: Koray Feyiz Yayınevi: Artshop Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 112 Ebat: 12,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257063258