Nell Stevens'ın hayatı karmakarışıktır.Nell'inkurduğu işiflas eder, nişanlısıyla ayrılır,Kaliforniya'daki mutlu hayatı parcalanır veyenibir başlangıcicin Londra'ya doner. Ama cok şey değişmiştir. Butun arkadaşları artık evli ve cocukludur, pahalı evleronu bir yabancıyla aynı evi paylaşmayazorlar ve mukemmel instagram dunyasında kendisini berbathisseder. Daha da kotusu kırklıyaşlardave ne halt ettiğini bilmeyen biri...Ama bir iş bulduğunda, hayatın zorluklarıyla yalnızkalmış seksenlerindebir dul olan olağanustu Cricket ile tanışır ve cok iyiarkadaş olurlar. Yaralı kalplerinin iyileşmesine, planlananhayatlarınınkaybıyla başa cıkmakicin birbirlerineyardım ederler.Cunku Nell kararlıdır. Gelecek sene her şey cok farklı olacaktırve artık hayatını değiştirmenin zamanıgelmiştir.
Hayatın planlara gore gitmediğinden endişelenen herkes icin; Alexandra Potter'ın 40'lıYaşların İtirafları/Nasıl Batırdım?sizi guldurecek hatta ağlatacak. Ama en onemlisi yalnız olmadığınızı hatırlatacak cunku hepimiz bu işin icindeyiz!Hayatınızı sevme zamanı...
"Başından sonuna kadar destekleyeceğiniz akıllı ve arsız bir karakterin kırklı yaşlarında hayatını yeniden kurma zorunluluğunun komik ve canlı bir hikÂyesi."Cok Satan Yazar/ Mike Gayle
"Nell'in orta yaş mutluluğuna yaptığı yolculuk komik, duygusal ve herhangi bir yaştaki bir kadın olmanın ne demek olduğuyla ilgili zekice bilgeliklerle dolu ve bu kitap en iyi mutlu sonların hayatınızı sevmekle başladığını kanıtlıyor."Odullu Yazar/ Lucy Dillon
"Bu kitabı cok sevdim. Cok komik ve acı verici derecede doğru. 40'lı Yaşların İtirafları/Nasıl Batırdım?ister on dordunde ister seksen dordunde olsun hayatının istediği gibi gitmediğini duşunen herkes icin."Odullu-Cok Satan Yazar/ Chrissie Manby

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: 40'lı Yaşların İtirafları - Nasıl Batırdım? Yazar: Alexandra Potter Yayınevi: Potink Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 464 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050693027