Siz değerli okurların beğenisine sunduğumuz ''Tomurcuk Şiirler'' isimli bu calışma iki yıldır alın teri doken "Bir İz Edebiyat Genc Yetenekler Atolyesi'nin İlkokul, Ortaokul ve Lise oğrencilerinden oluşan genc mustakbel şairlerinin ortaya koyduğu bir eserdir.
Bir İz Edebiyatın fark icinde fark yaptığı Genc Yetenekler Atolyesi kurulduğu gunden beri bircok oğrenciye şiir yazma, şiir yorumlama, sahne eğitimi, işaret ve beden dili eğitim, diksiyon dersleri vermiş olup, atolyede yetişen oğrencileri kademeli olarak okullarda, salonlarda, kultur merkezlerinde ve sahnelerde şairler ve sanatcılarla birlikte sahne programlara cıkarmıştır.
Atolye calışmalarında şiir yazma konusunda yeteneği olan oğrenciler tespit edilmiş, Bir İz Edebiyat yayın inceleme kurulu; yazdıkları şiirleri asıllarına dokunmadan cok ufak dokunuşlar yaparak cocuklara şiiri ve şiir yazmayı sevdirmişlerdir.
Elinizdeki Cocuk Şiir antolojisi Turkiye'de bir ilk olması hasebiyle onemsiyorum. Umut ediyorum ki bu calışma genc kardeşlerimizin şiir, hikÂye ve roman yazma isteklerini teşvik edecektir. Calışmada, yer alan eserler oğrencilerin tamamen kendi oz duygularının urunudur.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Tomurcuk - Şiirler Yazar: İbrahim Bekler Yayınevi: Kultur Ajans Tanıtım ve Organizasyo Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 112 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053252139