Kadınlar ancak kendilerinden daha zeki ve daha ustun bir erkeğe Âşık olabilirler. İnsanlık işte bu yuzden ilerliyor. Kadınlar, ozgurluk ve bağımsızlıklarını her şeyin ustunde tutan erkeklere gercekten Âşık olurlar. Kadın erkeğinin kendisine bağlanmasını isterken bilincaltında hicbir kadına asla bağlanmayacak yaradılıştaki erkekleri "gercek erkek" diye kabul eder. Kadını aşkta perişan eden de icine duştuğu bu paradokstur.

Erkekler de bir gariptir. Mesela ben, beni aldatmayacağından emin olduğum hicbir kadına Âşık olamam. Buyurun bakalım!
. . .
Kadın kıskanıldığı zaman sevildiğini sanır. Halbuki erkekler kadınlarını kıskanmaz; birbirlerini kıskanır.
· · ·
- Kahpece seven kahpece aldatılır.
- Ya mertce seven?
- O enayi de mertce aldatılır.
· · ·
Sekste durustluk, acıklık ve samimiyet calışmaz. Kandırmadan kandırır gibi yapana kanmadan kanarmış gibi yapmak gerekir.
· · ·
"Eşim" sozu, ilişkileri hadım eden en tehlikeli sozdur. Dunyada kimse eşitine Âşık olmaz. Ya kolesine Âşık olur ya efendisine.
· · ·
Seksin gercek efendisi kadındır. Aşkın gercek efendisi erkektir. İşte bu yuzden kadınlar orgazm taklidi yaparlar. Erkekler aşk.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Butik
Kitap Adı: Şeytan'ın Fısıldadıkları Yazar: Emre Yılmaz Yayınevi: Butik İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059397131