Birinci Kural: Cekici olmak.
İkinci Kural: Diğer cekici insanlarla arkadaş olmak.
Ucuncu Kural: İmkÂnsız bir aşka kapılmak.
Dorduncu Kural: Kişiliğinden tamamen arınmak, duygusal acıdan harabeye donup paramparca olmak.
Beşinci Kural: Sanırım sonunu oğrenmek istiyorsunuz. Bunun icin okumaya devam etmeniz gerekecek...

Gorunen o ki sıkıcıyım. Hic kimseyim. Ama hepsi değişmek uzere. Cunku bir projeye başlıyorum. Burada. Şimdi. Kendim icin. Siz de benimle bu yolculuğa cıkmak isterseniz, buyurun gelin.

Bree populerlikten cok uzaktır. Zamanının coğunu hayatından, okulundan, hic yanında olmayan anne babasından nefret ederek gecirir. Bu yuzden de kendini yazmaya vermiştir.

Bir gun Bree'ye kendini dunyaya kapatmaktan vazgecmesi ve yazıya aktarmaya değer bir hayat yaşamaya başlaması gerektiği soylenir. Ve boylece İlginc Olmak Ustune Bir Manifesto doğar. Altı adımda kusursuzlar takımının arasına sızacak, imkÂnsız bir aşka kapılacak ve hayatının en buyuk hatasını yapacaktır. Bu manifesto her şeyi değiştirecek...

"Arkadaş gruplarından dostluklara, bu romanın sayfalarındaki her şey gercek ve bu yuzden herkes kendinden bir parca bulacak."
-The Guardian-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 400

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Pegasus
Kitap Adı: İlginc Olmak Ustune Bir Manifesto Sayfa Tasarımı: Ezgi Gultekin Yayınevi: Pegasus İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786052990438