Hep başkalarına yazılan şiirleri, besteleri, okudum, duydum ve dinledim. O eserlerdeki aşkı kıskandığım da oldu, yerine kendimi koyup mutlu olduğum, uzulduğum veya anlatılanı hissetmeye calıştığım da... Ancak şiirlerin bir kısmının benden oturu yazıldığını bilmek benim icin yeni bir duygu. Bir cocuk gibi ne olduğunu anlamaya calıştığım bir donem...
“Kolayca okunabilen bir şiirin kolayca yazıldığını mı sanıyorsunuz?” diye sorar Orhan Veli... Ben artık biliyorum bi’batında okuduğum şiirlerin kolayca yazılmadığını. Ve her okuduğumda yeni bir “giz” buluyorum mısralarda. Her ne kadar onlar benim icin yazılmış olsa da herkes kendi şiirini secmeli, adını kendi vermeli. Kim bilir belki yıllar sonra icinde yeni bir anlam bulduysa o ilk ismi bile değiştirmeli. Tam da bu nedenle Dunya’nın ilk interaktif şiir kitabı “En El Aşk” serisinin birden fazla kere okunması gerektiğine inanıyorum...
Ve beni buyuk bir aşkla seven, kalbinden gecenleri en guzel şekilde soze, kağıda doken sevgili eşim Funda Ozyurt Argun’a yaşattığı eşsiz duygular icin teşekkur ediyorum...
Hakan ARGUN
“En El Aşk” serisinin ikinci kitabı, sizi hayatınız boyunca aşka, sevdaya ve olume “5 kala”larda cakıştığınız kadranla yuz yuze getiriyor... Ve interaktif hÂli ile kendi “5 kala”larınıza anlam yuklemenizi hedefliyor
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: En El Aşk-5 Kala Yazar: Funda Ozyurt Yayınevi: Hic Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786058058965