İki yılı doldurmuştum artık bu otelde, herkes tarafından tanınıyor, kimse tarafından onemsenmiyordum, sadece işimi yapıp gidiyordum ve bu insanlar icin yetersizdi, cunku onlar yaptıkları işleri onemsiyorlar istekli ve azimli gorunmeyenleri de kucumsuyorlardı, iş yapmak yetmiyordu o işi tutkuyla yapman da bekleniyordu! Arada kadınlar tenhada sıkıştırıp amaclarına ulaşıyor, onlar gittikten sonra bu dunyanın ne kadar boktan olduğunu bir kez daha idrak ediyordum! Kadınların benimle niye birlikte oldukları da aşikÂrdı, yakışıklı değildim, en dipteydim, beni kendilerinden biri olarak goruyorlardı, bu ufak kacamaklar hayatlarında kendi başlarına aldıkları tek karardı ve bundan buyuk haz duyuyorlardı, evdeki zulumden kurtulmak icin babası yaşındaki adamlarla evlenmiş, boktan kurtulayım derken lağıma saplanmışlardı, bu ufak kacamaklar yaşadıklarını hissettiriyordu onlara, benim onları hor gormeyeceğimi biliyorlardı, cunku ben de horlanıyordum...
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 130

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Gece Kitaplığı
Kitap Adı: Diren Aydın Yazar: Aydın Kulaklı Yayınevi: Gece Kitaplığı İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786051804699