Ben, kendi yazdıklarımın ilk okuruyum. Yazdığım her cumle, her paragraf, okur olarak kendimi duşunup yazdığım, okur olarak benim beğenimden suzulup gececek cumleler, paragraflardır. Benim kafamdaki okurum "ben"im, kendimim. Başkaları beni ilgilendirmez. Oyleyse, benim okurum, benim yazdıklarımdan hoşlanabilmek icin, benim yapımda, benim duzeyimde, benim beğeni duzeyimde biri olmak zorundadır.

Erdal Oz, cok genc yaşında şiirler, oykuler, inceleme yazıları yazarak başlamıştı edebiyata. Donemin Pazar Postası, Yeditepe, a Dergisi gibi unlu sanat dergilerinde cesur yazılar kaleme almış, 71 Askerî Muhtırası'nı izleyen tutukluluk sureclerinde oykuye, edebiyat yazılarına ara vermek zorunda kalmıştı. Bu kitap, edebiyatımızın bu onemli isminin duzyazılarını bir araya getiriyor. Onu daha yakından tanımak, edebiyat goruşunu doğrudan oğrenmek icin okura olanak tanıyor.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 304

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Can Yayınları
Kitap Adı: Duşunuyorum da, Muthiş Bir Şey! Yazar: Erdal Oz Yayınevi: Can Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9789750732959