Kahve ne kadar da sıcak! Bir sure beklemeliyim. Para atarak icecek alıyorsan sonuc matematik gibi bir kesinlik iceriyor. Sıcak duğmesine basıyorsan sıcak, soğuk istiyorsan soğuk. Ortası yok. Gerceklerin de ortası olmaz, birşey ya vardır, ya yoktur. Bu yuzden urpertiyorlar insanı; makinalar da, ger- cekler de. Şimdi burada bir garson olsaydı mesela, 'şu kahveyi biraz ılıtabilir misiniz?' derdim. Ama bu dilsize ılıttırmak istesem soğuk suya basacağım, ayarı fazla ka- cacak, garsonların ayarladığı gibi olmayacak. En iyisi kendiliğinden ılımasını beklemek. İnsan calışmayan, sadece makinaların hizmet ettiği yerler ne kadar yalnız.

Uşuyorum ama eldivenle de fincan tutulmuyor ki, oteki elimdeki kalsın bÂri. Cıplak elle tuttuğuma değdi, fincan sayesinde elim ısındı biraz. Nişan yuzuğum olmadan ne kadar da cılız gorunuyor!

Turk oykuculuğune yeni bir soluk getireceğine inandığımız Julide Emre'nin ilk kitabı "Hafta Sonu Sevişmeleri"ni okurlarımıza gururla sunuyoruz.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 106

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Asi Kitap
Kitap Adı: Hafta Sonu Sevişmeleri Yazar: Julide Emre Kapak Tasarımı: Volkan Karakaş Hazırlayan: İsmet Gulsecgin Yayınevi: Asi Kitap İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786059331012