Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)

Her şey 1999 yılında Sultanahmet’te yapılan kazıyla başlar. Arkeolog Sare ve Profesor Kerem, bu kazıda ortaya cıkan bir mesajın peşine duşer. Ama bu sırrın ne olduğunu merak eden sadece onlar değildir. Sırrın peşine Interpol ve Vatikan da duşmuştur. Sare ve Kerem bir yandan bu gizemi cozmeye calışırken diğer yandan onları takip edenlerden kurtulmaya calışırlar.
MS 256 yılında doğan ve tek tanrıcı bir duşunceye sahip olan Airus’a ait olduğunu keşfettikleri mesaj şoyledir:
“Geldim, bekledim, gidiyorum. Burada bir damla su değilim.
Umutla bekleyen eylemleri renk taşlar sevimli geliyor.
Geldiğim yolu izle, orada bulacaksın ikiyi, ucu ve ustu.”
Araştırmaları sırasında varlığı sır gibi saklanan Barnabas İncili’ni de inceleme fırsatı bulurlar.
Arius’un mesajı onları Ankara’dan İstanbul’a, sonra da Ayasofya’nın altındaki dehlizlere kadar getirir. Neredeyse butun dunyanın peşinden koştuğu bu sırrı hayatları pahasına ararlar.

Son Ders, sadece bir macera romanı değil; inanmışlığın, azmin ve aşkın hikÂyesi. İstanbul’un gizemli tarihini ve sırlarını keşfetmek isteyenler icin bir kılavuz.

Kitap Adı: Son Ders Yazar: Ayşe Over Yayınevi: Sinopsis Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059158770