Doğru Olduğunu Bildiğim Şeyler:
Kacıyorum Yanımda Sadece Anılarımdan Hatırladığım Ve Cok Az Tanıdığım Biri Var Sonunu Bilmediğim Bir Oyunun Parcasıyım Yakalanırsam Olduruleceğim İlk Sobeleyen Ben Olmalıyım Kazanmanın Tek Yolu Kacmak Bir hafta once Los Angeles’ta gozunu actın. Belleğinde kim olduğuna dair en ufak bir bilgi yoktu. Bildiğin tek şey birilerinin seni oldurmeye calıştığıydı. Karşına Ben adında bir genc cıktı ve ona guvendin ancak o sana ihanet ederek hem kalbini hem de guvenini kırdı. Sonra seni tanıdığını iddia eden Rafe adında biriyle New York’a kactın. Burada da guvende olmadığının farkındasın. Aynı kişiler hÂl peşinizde ve yakaladıkları takdirde sizi oldurecekler. Kovalamaca ivme kazanırken yavaş yavaş hatırlamaya başladı. Ancak gecmişin, şu an icinde bulunduğun korkunc durumla baş etmen konusunda sana yardımcı olabilecek mi? Yanlış bir hamle hayatına mal olabilir. Oyunu kacınılmaz bir sonla bitirmemek icin kacmalısın. Arkana bile bakmadan! Duşmanlar her koşe başında nobet tutarken Sobe’nin esiri olacak ve bu esaretten asla kurtulmak istemeyeceksiniz. “Bu nefes kesen gerilim, diğer bircok esere esin kaynağı olacak.” -Kirkus Reviews- “Yazar, kısa cumlelerle karanlık bir atmosfer yaratmakta ve karakterlerin tehlike anında yaşadıklarını okurlara etkili bir şekilde hissettirmekte oldukca başarılı.” -School Library Journal- (Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Sobe-Kacış 2. Kitap Yazar: Anna Carey Kapak: Pınar Yıldız Sayfa Tasarımı: Ezgi Gultekin Cevirmen: Buşra Balcan Editor: Işıl Şahin Yayınevi: Pegasus Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5x21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786052991886