Gunumuzun en cok okunan yazarlarından olan Paulo Coelho, bu romanında Tanrı’nın kadın yuzunu keşfediyor. Mucizevi bir guce sahip, kendini dine adamış bir erkek ve onun aşkını isteyen, bu aşkı Tanrı’yla bile paylaşmaya yanaşmayan bir kadın: Pilar. Guclu, ayakları yere sağlam basan bir kadın olan Pilar, cocukluk yıllarında yakın arkadaş olduğu bir erkekle on bir yıl sonra karşılaşır, onun buyusune yeniden kapılır. Oysa genc adam onun duygularını paylaşsa da arzularını ozgur bırakamamaktadır. Birlikte cıktıkları bir yolculuk, Pilar’ın yureğini değişik deneyimlere acar. Yaptıkları bu uzun yolculukta, kendi yazgılarının ardına duşen cift, bir cozum bulabilecek midir? Piedra Irmağı’nın Kıyısında Oturdum Ağladım, cok farklı bir tutkuyu anlatıyor.
“Gercek aşkın koşulsuz bir teslimiyet olduğunu anlatan eşsiz bir metin.”
Fabio Gambaro, La Settimana
“Paulo Coelho, eğer 20 yaşında olsaydım, bu kitabı yanıma alır, tum dunyayı dolaşırdım.”
Bernard Pivot, Le Boullion de Culture

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Piedra Irmağı'nın Kıyısında Oturdum Ağladım-Mini Kitap Yazar: Paulo Coelho Cevirmen: Aykut Derman Yayınevi: Can Yayınları İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9789750737244