“Aşka bir anlam arayanlara, aşkın kendisini arayanlara ve belki de bulup coktan kaybetmiş olanlara...’’

Yolumu her kaybettiğimde, bir sevdam oldu tutunduğum, bir de kalemim. Her sevdanın yolu farklı ve sonu aynıydı. Ama kalemim beni hep farklı sonlarla tanıştırdı. Cunku bir kalem, uykusuzluğa da iyi gelirdi, ozleme de. Korkulara da iyi gelirdi ve hatta hic yaşanmamış aşklara da. Ben de bu yuzden yazmayı sectim. Yazdım, cunku herkes gibi benim de yarım kalan hikayelerim vardı, onları kendim tamamladım. Yazdım, cunku uykusuz gecelerim vardı, onsuzluktan uyuyamadığım. Yine yazdım, cunku ozlediğimi ona değil, satırlara anlattım. Eksik ve devrik cumlelerim vardı icimde buyuttuğum, tutamadım, onları anlattım. Bu yuzden yine yazdım... Ama artık defterim kurutulmuş gul kokuyor. Sanırım artık gelsen iyi olacak. Kuruyan gulumun son yaprağı duşmeden, bana, beni sevdiğini soylesen iyi olacak. Benim başlattığım bu hikayenin sonu senin, tamamlarsın diye sana bıraktım. Artık onu tamamlasan diyorum... Yonun, yoren ben olmak istiyorum.

Herkesin kendi yonunu, yoresini bulabilmesi dileğiyle...

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Benim Aşktan Anladığım Yazar: Leman Nazlıcan Kiraz Yayınevi: Cinius Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052963722