Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)
En zor yazı!
Her olaya bir şeyler yazabilirsiniz, her konuya birkac cumle kurabilirsiniz, “Benim hakkımda bir şeyler yaz,” diyen bir arkadaş ricasını geri ceviremezsiniz... Peki ya 17 yıllık hayat arkadaşınız sizden boyle bir yazı isterse ne yaparsınız?
Armağan da "Penceresi" icin arka kapağa bir yazı istedi benden. Zor bir durum; 'hayır' deseniz, beni tanımıyor mu da yazmıyor duşuncesi oluşacak, 'evet' deseniz, nereden başlamalıyım diye aklınızı zorluyorsunuz.
Emir, demiri kesiyor sonunda. Tabii ki 'evet' dedim. Başka bir secenek yok zaten. Elinizde tuttuğunuz, birazdan okumaya başlayacağınız bu kitap tamamıyla 'el emeği-goz nuru'dur
Bu kitap: Cesaretli bir kadının, dunyaya bakışını beyin kıvrımlarında şekillendirip sizinle paylaşmasıdır.
'İlham alıp, ilham vermeyi' yaşam felsefesi haline getirmiş bir bireyin aktarımlarıdır.
Nicelikten cok, nitelikle uğraşan samimi bir yureğin dışa acılımıdır.
En onemlisi de Armağan'ın ozlu sozleridir. Basit, net, kendini anlatan sozler...
Sonuc olarak Armağan'ın kitabında: O'nun 'Penceresi'nden, O'nu anlamaya calışacaksınız. O'nu anlarken aslında coğunuz bircok değerde ve payda da buluşacaksınız. O, aklınızda olup da, bir araya getiremediğiniz sozcukleri bulup, birbiriyle eşleştirdi. Sonunda da kendi dunyasını oluşturdu ve ozetledi.
"Evet aslında beni ozetliyor, tam da soylemek istediğim buydu," dediğim anlar cok oldu bu kitabı okurken... İlk kitabı 'Tesaduf' boyleydi, 'Pencere'de de boyle oldu. Emin olun siz de 'Pencere'yi okurken aynı duygulara sahip olacaksınız... Armağan size de cok sıkı ve samimi dokunacak. İyi okumalar...
Yayın Yonetmeni: Nurettin Hacıkurtiş
Kitap Editoru: Nursel Calap
Kapak Tasarım: Armağan Portakal
Kapak Uygulama: Duygu Serin
Sayfa Tasarımı: Ceyda Cakıcı Baş
Kitap Adı: Pencere Yazar: Armağan Portakal Yayınevi: Postiga Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 Barkod: 9786054799657