Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)
Ve benden samimi olmamı beklemeyin Milena, kimse bunu benim kadar isteyemez, ama yine de bir suru şeyin, hatta her şeyin elimden kayıp gittiğini hissediyorum. Ama bu kovalamacada beni cesaretlendirme cabası bir işe yaramıyor, aksine, beni adım atamayacak hale getiriyor, her şey aniden yalana, kacanlar kovalayana donuşuyor. Ben boylesine tehlikeli bir yoldayım Milena. Siz ise bir ağacın onunde duruyorsunuz, gencsiniz, guzelsiniz, gozlerinizin ışığından dunyanın tum kederi yansıyor.
Koşe kapmaca oynuyoruz, karanlıkta bir ağactan diğerine surunuyorum, yolun ortasındayım, bana sesleniyorsunuz, tehlikeleri gosteriyor, tereddutlu adımlarımdan korkarak beni yureklendirmek istiyorsunuz, bana (bana!) bu oyunun ne kadar tehlikeli olduğunu hatırlatıyorsunuz -yapamıyorum, duşuyorum, işte yerdeyim. Hem icimdeki korkunc sesleri, hem sizi aynı anda dinleyemem; ama seslerin ne soylediğini dinleyebilirim ve guvenle, dunyada sizden başka bu kadar guvendiğim kimse yok, size anlatabilirim.
Kitap Adı: Milena’ya Mektuplar Yazar: Franz Kafka Cevirmen: Nuray Polat Yayınevi: Fark Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786052240083