Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)

Nehrin İki Yakası, Aghartalı ve Kader Bozucu’nun yazarı Gunduz Oğut’ten unutulmayacak oykuler...
Fantastik turdeki kult romanları Nehrin İki Yakası, Aghartalı ve Kader Bozucu adlı oyku kitabıyla tanınan Gunduz Oğut, edebiyat yolculuğuna Masal Dağı'nın Sırrı’yla devam ediyor. Yazar, Masal Dağı’nın Sırrı’nda yer alan dokuz oykusuyle okurlarını gerceklerle hayallerin birbirine karıştığı bir dunyanın kapılarına davet ediyor.
“Harfler, heceler, kelime ve cumleler... Onlar yaşanmışlıklar kervanının sessiz taşıyıcılarıdır. Aynı zamanda onlar yureklere, zihinlere ve hayallere uzanan koprulerdir. Eskinin hatıralarına, yeninin bilinmezlerine sessizce yağan yağmur damlacıklarıdır. İclerinde soze gelmeyen ıstırapları, korkuları, yuzleşmeleri, ozlemleri, sevinc ve umutları karşılık beklemeden sonsuza dek taşırlar.” (Kitabın Sozleri)
“Biliyorum ki attığın her adımda benden ve buradan biraz daha uzaklaşacaksın, ama şunu da biliyorum ki, attığın her adım seni kendine bir parca daha yaklaştıracak. Ve sen kendine yaklaştıkca yaşamın bir parcası olacaksın. Unutma ki buldukların, aradıkların olacak benim kucuk Neflimim.”
(Masal Dağı’nın Sırrı)

Kitap Adı: Masal Dağı'nın Sırrı Yazar: Gunduz Oğut Yayınevi: Yitik Ulke Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786056815263