Bir oda duşunun… Odanın ortasında yuvarlak bir masa. Karşı karşıya oturan uc farklı kadın, uc farklı adam… Kesişen bakışların coğunda sevgi, kesişen bakışların coğunda nefret, kesişen bakışların coğunda ise hasret vardı.
Bercem, Barzan Hezeroğlu’nun gozlerine baktığında vaat ettiğim hicbir umidi boşa cıkarmadım anlamını severek okuyor. “Benim senden başka kadına ne kalbim ne huzurum var.” Helin, Miran Kara’nın gozlerine baktığında kalbini hunharca ezerek beynini işgal eden sozlerini tekrar tekrar duyuyor: “Yok ulan, sana karşı hicbir şeyim yok. Sana karşı zerre sevgim, saygım, dokunmaya tahammulum yok!” Alaz, Afran Sozeri’nin gozlerine baktığında evine gelip konuşmak isteyen adamın gozu karalığını sorguluyor. “İstediğim senin rızan. Eğer hayır dersen kendimi geri cekerim. Barzan’ın izin vermemesi icin her şeyi yaparım.” Bu masada kaybetmek yok. Kazanmak icin elim bir mucadele var. Kimi acısına, kimi mutluluğuna, kimi sonuna…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Emanet Gelin 2 Yazar: Şehnaz & Gulşen Yayınevi: Dokuz Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052050125