Yılanların taşların altından cıkmaya cesaret edemediği ağustos sıcağında, beni adaya goturecek olan tekneye bindim. Uzun zamandır bu gunu bekliyordum. “Adadaki Tımarhane” haberini okuduğumda, orasıyla ilgili bir kitap yazma fikri beni cok heyecanlandırmıştı. Ancak bir yazarın yeni bir kitap icin esinlenmesinde heyecan tek başına yeterli olamaz. Heyecan sizi sadece harekete gecmeniz icin uyarır. Fakat hemen işe başlamak istiyorsanız ayakkabınızın altına bakmalısınız; delikse, yazmak icin son surat yola koyulursunuz. Ayağımda altı delik ayakkabım, uzerimde pazar malı tişortum, elimde kucuk bavulum ve ısındığında pancar motoru gibi calışan laptopumla adaya doğru yol alıyordum. Oradaki tımarhanede kim bilir ne karakterler ne hikÂyeler bulacaktım. Parka giden kucuk bir cocuk gibiydim. İcimde pırıl pırıl bir neşe...
“2 Super Film Birden”, “Aşk Tutulması”, “Aşk Geliyorum Demez”, “Cakallarla Dans” filmlerinin senaristlerinden Selami Genli’nin ilk romanı…

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Tımarhane Yazar: Selami Genli Yayınevi: Bilgi Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9789752207547