Yureğimdeki kelimeler kalemimle dans etmeyi seviyor. Ben yazmıyorum aslında onlar ozgur olmayı seciyor. Zaman, mekÂn tanımadan. Olur olmaz, yerli yersiz dokuluyorlar icimden. Bazen diledikleri gibi serbest adımlarla salınıyorlar, bazen de yepyeni melodileri cağırırcasına hece hece duzene girip sıralanıyorlar. Bazen uc satırda bitiyor, bazen dort kıtaya yayılıyorlar. Herkes olabilmek icin kacıyorlar benden. Duygu okuyla yurekleri vurmaya yelteniyorlar. Okyanusta bir damlayken okyanus olmaya meylediyorlar. Sağlam bir ordunun neferleri gibi, kendilerinden emin, adına şiir denilen temelsiz kulelerini kuruyorlar. Ben yalnızca o kulelerin icine girip pencerelerinden bakıyorum. Aşkı anlatıyorlar cokca. Sevgisiz kalplerle kirlenmişken dunya, yeniden yeşersin istiyorlar sevgiye dair ne varsa. Ve hep başucunuzda durmak icin “Aşk Ecesi” oluyorlar sonunda. Her fırsatta yureğinizi dansa kaldırabilmek icin azmederek...
Ne dersiniz? Var mısınız Aşk Ecesi'yle dansa...

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Aşk Ecesi Yazar: Yasemin Mirahmetoğlu Yayınevi: Gol Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059540285