Bu kitabı vucuda getirmek icin erken gencliğimden itibaren hevesleniyor, hazırlanıyordum. "Birikimlerim noksan, zamanım yok, henuz pişmedim..." turunden mazeretlerim one cıkıyordu, bu mazeretlerim gecerli ve gercek idi. Gizli gercekler de vardı, oğrenmeye fazla vakit ayıramıyordum. Bazı gercekleri, bazı cevrelerin henuz hazmetmeye hazır olmadığını duşunuyordum... Ve ifşa edilesi bir gercek daha vardı; gec oğrenen kişiliğim.
En buyuk arzum, kitabımın yavaş yavaş, durup durup ve onyargısız okunmasıdır.
Kanıtlayamayacağım bir konu, bir olgu yazmam ya da iddia etmem, benden cok cok uzak bir ihtimaldir.
YegÂne emelim, arzum ve tek hedefim; yaratılış amacı olan, aşkı ve sevdayı ilk once kendim doya doya tenefus etmek ve yaşamaktır... Paylaşımcı kişiliğim, bu kutsal ve elzem duygunun paylaşılması, bir vecibe bir ibadet ve paylaşılması gerekenlerin en başında olduğu inancı tum ruhuma tahakkum ediyor... Ulkemin toprağının altında yatan pırlantayı yeryuzune cıkarmak, bakarkorlerin gozunu acmak ve ebediyete intikalimden sonra sevgiyle anılmaktır...
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 116
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: İkinci Adam Yayınları
Kitap Adı: Asalet Yazar: İsmet H. Ozturk Yayınevi: İkinci Adam Yayınları İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9786053060772